Om Crowdfinans.se

CrowdFinans.se agerar som en oberoende informations- och jämförelse webbplats inom privatekonomi, vilket är helt kostnadsfritt för användarna. Webbplatsen tar inte på sig något ekonomiskt ansvar för användarna, vilket innebär att vi inte kan hållas ansvariga för eventuella kostnader eller ersättningar kopplade till användandet av våra tjänster. Det är av största vikt att notera att CrowdFinans.se inte direkt tillhandahåller finansiella produkter, därför är det omöjligt att direkt ansöka om dessa tjänster genom oss.

Dessutom delar vi på vår hemsida insikter om Crowdfunding & Crowdlending som erbjuder en alternativ investeringsmöjlighet för privata sparare. Målet är att inspirera, ge nya perspektiv och erbjuda praktiska råd till dessa sparare.

Crowdfinans jobbar inte med ekonomisk rådgivning

Vidare tillhandahåller inte CrowdFinans.se ekonomisk rådgivning eller förutsägelser om framtida resultat av olika finansiella produkter. Dessutom fokuserar vi på att belysa investeringsalternativen Crowdfunding & Crowdlending och deras unika egenskaper. Vidare är vår webbplats rik på jämförelser och information för att informera intresserade läsare om dessa områden. Kom ihåg att även om innehållet är informativt, bör det inte tolkas som investerings rådgivning. Därför är det av yttersta vikt att varje investerare noggrant analyserar potentiella investeringar. Kom ihåg att värdet på investeringar och andra finansiella tillgångar kan både minska och öka

Önskar du ta kontakt?

Använd gärna kontaktformuläret här nedanför för att nå ut till oss. Vi välkomnar alla förslag på innehåll, tips, eller feedback om det är något du anser fattas på vår webbplats.

    Rulla till toppen