CrowdFinans Användarvillkor

När du besöker och använder webbsidan crowdfinans.se, godkänner du automatiskt ’CrowdFinans Användarvillkor’.

Därför strävar CrowdFinans.se efter att vara din pålitliga källa och jämförelseportal för tjänster inom Crowdfunding och Crowdlending. Faktum är att använda vår jämförelsetjänst är helt kostnadsfritt för användaren. Samtidigt tar vi inget ansvar för eventuella kostnader eller ersättningar som kan uppkomma från användningen av de tjänster vi rekommenderar.

Vidare kan CrowdFinans.se inte vid något tillfälle hållas ansvarig för kostnader eller ersättningar relaterade till användningen av vår tjänst. Dessutom, genom att använda vår tjänst samtycker du till att vi inte innehar några sparkonton, lån, aktiekonton, eller liknande finansiella tjänster direkt via crowdFinans.se. I själva verket förmedlar vi kunskap och information som underlättar för dig som konsument att navigera i den komplexa världen av Crowdfunding & Crowdlending.

Följaktligen drivs webbplatsen med inkomster från avtal och hänvisningsprovisioner som erhålls från vissa av de företag som presenteras på sidan.

CrowdFinans ansvar

Dessutom är CrowdFinans.se inte under tillsyn av Finansinspektionen. Crowdfinans erbjuder inte heller några tjänster som kräver sådan tillsyn eller innefattar finansiell rådgivning. Som ett resultat tar vi inget ansvar för eventuella konflikter som kan uppstå i samband med avtal, överenskommelser, skador, bedrägerier, skulder eller andra tvister mellan parter.

För det fall att konflikter uppstår, är CrowdFinans.se inte ansvariga för skadestånd eller någon form av ersättning i samband med tvister mellan privatpersoner och tjänsteleverantörer. Därför hänvisar vi för information om specifika tjänsters villkor till det aktuella företagets webbplats.

Vi är inte heller ansvariga för skadestånd eller ersättningar vid tvister mellan privatpersoner och tjänsteleverantörer. Specifika tjänstevillkor finner du hos det relevanta företaget.

Slutligen begränsas vårt ansvar till det innehåll vi publicerar på vår webbplats, vilket är skyddat av upphovsrättslagen. Det åligger inte CrowdFinans.se att hålla informationen på webbplatsen uppdaterad. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor och rekommenderar därför att du regelbundet granskar dem för att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar, särskilt vid fortsatt användning av vår webbplats.

Rulla till toppen